друкувати


Ідея земельного аукціону в Івано-Франківську може потерпіти фіаско

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-11 11:28:58

Додаткових понад 17 мільйонів гривень повинно надійти до бюджету міста Івано-Франківська від запланованого на 19 листопада аукціону з продажу землі.

«З цією метою, - розповідає заступник начальника управління земельних відносин Дмитро Піщак, - протягом десяти місяців поточного року підготовлено п’ять земельних ділянок».

Зі слів пана Піщака, проведення аукціону призначено на 19 листопада. Проте несподівано його проведення опинилось під загрозою зриву, оскільки на сьогоднішній день потенційні покупці ще досі не пождали жодної заявки на участь в торгах.

Дещо краща ситуація, як стверджує чиновник, склалася навколо продажу земельних ділянок власникам нерухомого майна, що на них знаходиться. «Загалом, - говорить він, - протягом року ми підготували до продажу 52 земельні ділянки, від реалізації яких розраховуємо отримати 10,9 мільйони гривень. За 10 місяців поточного року від реалізації таких ділянок до бюджету вже надійшло 5,46 мільйони гривень. Ще 2,1 мільйони вдалося виручити протягом цього місяця».

Автор: Сергій БІЛИЙ