друкувати


Для пробного тестування в Івано-Франківському РЦОЯО сьогодні зареєструвалися близько 100 осіб

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-10 05:15:25

Сьогодні розпочалася реєстрація на пробне тестування.

На сайті Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти вже зареєструвалося близько 100 осіб, повідомив Коломия ВЕБ Порталу Богдан Томенчук, голова центру. Минулого року в пробному тестуванні в Івано-Франківській області взяло участь близько 6 тисяч осіб. Найбільша кількість учасників обрала тести з української мови, історії, математики.

Нагоду визначити рівень своїх навчальних досягнень потенційні студенти, випускники 2010-1022 р., матимуть у квітні. Саме тоді відбудеться пробне тестування.

Нагадаємо, що після 2005 року всі виші, підпорядковані Міністерству освіти і науки України, зараховують результати зовнішнього незалежного оцінювання як вступні випробування до вищих навчальних закладів за освітньо-професійними програмами підготовки молодшого спеціаліста та бакалавра (спеціаліста, магістра медичного та ветеринарно-медичного спрямування).

Пробне тестування платне (реєстрація і проходження основного тестування безкоштовне). Учні зможуть пройти пробні тести тільки з двох предметів, але, за бажанням, можна зареєструватися і отримати повний набір з інших предметів на пункті тестування в день тестування.

Зареєструватися для пробного тестування можна на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти упродовж місяця, від 10 листопада до 10 грудня.

Автор: Віта БОЙЧУК