друкувати


У Коломиї розпочалася «Студентська осінь писанкова»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-10 02:45:26

З нагоди Дня студента відділи в справах молоді і спорту та культури і туризму Коломийської міської ради, Коломийський МБК «Народний дім» організували студентський фестиваль «Студентська осінь писанкова».

Сьогодні в Народному домі відбувається відбірковий тур. У конкурсі беруть участь художні колективи та окремі учасники вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, професійно-технічних навчальних закладів, творчо обдарована молодь віком від 16 до 15 років.

Фахове журі очолює Роман Хімей, керівник народного хору «Просвіта», у складі — Уляна Мандрусяк, керівник відділу культури і туризму Коломийської міської ради; Микола Скільський, Любов Курманська, викладачі Коломийського педколеджу; Сергій Козлов, керівник народного театру поезії «Орфей»; Уляна Почемсана, керівник зразкового колективу бального танцю «Грація» Будинку дитячої і юнацької творчості.

Виступатимуть у жанрі вокалу, хореографії, циркового мистецтва, театральному, інструментальному жанрі, образотворче, декоративно-прикладне мистецтво, авторська поезія, проза, співана поезія. Журі оцінюватиме художній рівень та індивідуальність виконання кожного учасника. В кожній номінації призначать гран-прі та відзнаки для трьох лауреатів - дипломи, грамоти, спеціальні призи.

Гала-концерт відбудеться 19 листопада, в День студента.

Автор: Віта БОЙЧУК