друкувати


В Івано-Франківську відбувся чемпіонат області з плавання серед юніорів та юнаків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-10 12:00:06

Вихідними у басейні коледжу фізичного виховання проходив чемпіонат Івано-Франківської області з плавання серед юніорів та юнаків.

Протягом двох днів на різних водних дистанціях змагалося понад 100 спортсменів, а це плавці з міста та районів, а також вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Так, у командній першості серед юніорів кращою стала команда Івано-Франківська, яка набрала 2378 очок. На другій сходинці розмістилися плавці Долинського району, на рахунку яких 1958 очок. Третє місце виборола команда Снятинського району, набравши 1885 очок, слідом за нею – Надвірнянський район із 773 очками.

У першості області серед ДЮСШ місця розподілилися наступним чином. Перше місце – Снятинська ДЮСШ, друге – Долинська ДЮСШ, третє – Івано-Франківська ДЮСШ №2, четверте – ДЮСШ «Олімп».

Переможцями чемпіонату області стали Власійчук Христина (ДЮСШ «Олімп», Івано-Франківськ), Гривняк Христина (ДЮСШ №2, Івано-Франківськ), Кайкан Степан (ДЮСШ №2, Івано-Франківськ), Криченко Дмитро (Долина), Косило Назар (Снятин), Іванус Олександр (ДЮСШ «Олімп», Івано-Франківськ), Бейлах Тамара (ДЮСШ №2, Івано-Франківськ), Прогній Христина (Долина).

Під час цих змагань визначалася збірна області серед юніорів та юнаків для участі у чемпіонаті України, що пройде в Євпаторії 16-18 листопада (юніори) та 7-10 грудня (юнаки).

Джерело: sport.if.ua