друкувати


У Коломиї затримані крадії каналізаційних люки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-09 02:45:41

Глибокої ночі на одній із вулиць Коломиї наряд дорожньо-патрульної служби міліції звернув увагу на автомобіль "Жигулі" першої моделі. При наближенні даної машини водій "копійки" погасив фари, що видавалося надто підозрілим. Через це інспектори ДПС вирішили поцікавитися причинами, які спонукали чоловіка приховати свою присутність в автомобілі

Під час перевірки документів міліціонери помітили в салоні ще двох молодих осіб. На перший погляд, і водій, і пасажири старалися бути безпосередніми. Мовляв, повертаються додому і майже приїхали, оскільки живуть на цій вулиці. Утім, працівники міліції звернули увагу на досить "робочий" вигляд одежі водія і пасажирів. Було помітно, що ті явно їдуть не з вечірки.

Міліціонери попросили відкрити багажник машини. Водій зніяковів і невпевнено пояснив, наче вже кілька днів, як у багажнику щось "заклинило", тому підняти його не можна. Багажник відкрили в освітленому місці на території міськвідділу міліції та у присутності свідків. В машині було виявлено 4 каналізаційних люки. 22-річний житель Коломиї визнав, що ці предмети зняті з каналізаційних отворів на іншій вулиці райцентру. Коломиянин виявився ґаздовитим чоловіком: каналізаційні люки він підшуковував для свого подвір’я.

Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками вчинення крадіжки.

Джерело: Телеканал "НТК"