друкувати


У військовому комісаріаті підбили підсумки – нагородили кращих

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-09 08:59:33

В Івано-Франківському обласному військовому комісаріаті підбили підсумки 2010 навчального року. І підсумки ці є втішними і показовими. Адже протягом цього року військові комісаріати не тільки на відмінно виконували поставлені перед ними завдання, але й брали активну участь у громадському житті Прикарпаття.

Чого, скажімо, вартує організація та участь у першому за багато років військовому параді. Або проведене перепоховання воїнів Червоної армії, які загинули, визволяючи область від німецько-фашистських загарбників. Не можна не згадати і те, що капітан Оксана Якубчак, начальник групи обліку та призначення техніки національної економіки Івано-Франківського обласного військового комісаріату стала однією з переможниць конкурсу «Красуня у погонах», а також перемогла у конкурсі «Прикарпатська красуня».

Зрозуміло, що під час підбиття підсумків більше йшлось про відзначення кращих. Так, кращим серед військових комісаріатів став Долинський об’єднаний міський військовий комісаріат, кращим серед начальників відділів Івано-Франківського ОВК став полковник Анатолій Бондаренко, серед сержантського складу перше місце посіла старший прапорщик військової служби за контрактом Олександра Черевко. Всі вони отримали перехідні почесні вимпели та грамоти за зразкову службу.

Також обласним військовим комісаром полковником Ігорем Боловицьких було поставлено завдання перед особовим складом на новий навчальний рік.

Автор: Підполковник Тарас ГРЕНЬ, Західний регіональний медіа-центр МО України