друкувати


Іван Слижук четвертий на чемпіонаті України з бодібілдингу та фітнесу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-04 03:45:04

Наш спортивний портал вже повідомляв про чемпіонат Львова з бодібілдингу та фітнесу, де іванофранківець Іван Слижук виборов путівку на чемпіонат України.

Днями у Вінниці відповідальний турнір відбувся. Спортсмен розповів кореспонденту sport.if.ua про результати і враження.

У ваговій категорії нашого спортсмена (до 75 кг) було 15 учасників. У перший день турніру з них судді мали вибирати шістьох кращих, які проходили до фіналу. "На сцену виходили по п’ять спортсменів, — розповідає Іван Слижук. — Їх оцінювали дев’ять суддів. На цій стадії відсіювання відбувалося швидко".

Фінал відбувався наступного дня, і був змаганням найкращих. Учасники крім позування виконували програму під музику. Наш спортсмен у підсумку зайняв четверте місце.

За словами Слижука, головний критерій суддів на змаганнях з бодібілдингу — пропорції тіла. І це не означає тільки великі м’язи. Найголовніше — гармонійний розвиток тіла. І все одно смаки у суддів різні. Хтось найбільше цінує масивних спортсменів, хтось захоплюється ефектним рельєфом.

У подальших планах Івана Слижука — участь в одному-двох комерційних турнірах. А далі — підготовка до нових змагань наступного сезону.