друкувати


Вільні художники і студенти малюватимуть Карпатський бренд

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-02 05:36:54

Конкурс на створення логотипу великого карпатського бренду оголосили сьогодні функціонери Асоціації виробників органічної продукції «Чиста флора» спільно з представниками управлінь туризму Івано-Франківських ОДА та міськвиконкому.

Як повідомив заступник голови «Чистої флори» Богдан Пернак, бренд повинен об’єднати три напрямки найбільш логічно розвитку карпатського регіону: виробництво екологічних продуктів харчування, туризм та народні ремесла.

За задумом оргкомітету, обов’язковою канвою логотипу мають бути гори синього і жовтого кольору. Від тих же, хто візьме участь в конкурсі, вимагається створити ту родзинку, яка, за висловом першого заступника управління з питань євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій Івано-Франківської ОДА Віри Квочак, повинна вирізняти нашу державу і її виробників серед інших.

До цієї роботи організатори конкурсу мають намір залучити студентів, функціонерів молодіжних громадських організаціях і вільних художників. Апофеозом конкурсу стане оголошення його результатів під час святкування Дня міста Івано-Франківська 7 травня 2011 року.

Автор: Сергій БІЛИЙ