друкувати


На Прикарпатті провели перевірки приватних пасажирських перевізників

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-29 04:30:31

Управлінням Держгірпромнагляду по Івано-Франківській області спільно із територіальним управлінням Державної інспекції на автомобільному транспорті по Івано-Франківській області та Державною автомобільною інспекцією проведено перевірки приватних пасажирських перевізників по дотриманню стану охорони праці та вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці, дозвільної документації на транспортні одиниці, наявність ліцензій, дотримання правил перевезення і кваліфікації водіїв.

Перевірками охоплено 12 приватних перевізників, з них у 7 виявлені порушення: Римарук Ю.В. та Андрейко І.І.(смт.Делятин Надвірнянського району), Манзар В.А. (м.Яремче), Зеленчук В.В. Кепещук В.Д, Шуніна Н.Д. – всі із с.Гвізд Надвірнянського району та Шкрум Р.П. із с.Стримба цього ж району.

Крім того, виявлено 35 порушень нормативно-правових актів з питань охорони праці, до адміністративної відповідальності притягнуто 7 посадових осіб.

Приватні підприємці не пройшли навчання і перевірку знань з питань охорони праці, з працівниками не проведено навчання і перевірку знань з питань охорони праці, а також повторний інструтаж з питань охорони праці. Крім цього, у приватних пасажирських перевізників немає інструцій з охорони праці.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА