друкувати


Державна податкова адміністрація має намір скоротити свій апарат на 20%

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-28 05:20:44

Державна податкова адміністрація (ДПАУ) має намір скоротити свій апарат на 20%. Про це повідомив сьогодні на брифінгу голова ДПАУ Олександр Папаїка.

"Відсотків на двадцять ми скорочуватимемо, але це Державна податкова адміністрація України і держподатадміністрації обласні, а інспекції ми підсилимо для того, щоб там поліпшити взаємовідносини, щоб не було черг", - сказав він.

Директор департаменту масово-роз'яснювальної роботи і звернень громадян ДПАУ Віктор Косарчук відзначив, що процес реформування органів ДПАУ вже розпочався, на сьогодні відповідні пропозиції подано до Кабінету міністрів.

Нагадаємо, раніше глава АП Сергій Льовочкін розповів, що у Кабінеті міністрів можливі кадрові перестановки після завершення адміністративної реформи Віктора Януковича.

За словами чиновника, планується суттєве скорочення державних функцій, з більше дев'яти тисяч сьогодні до п'яти, значна частина яких буде делегована місцевим органам влади.

Раніше президент пообіцяв подальші скорочення урядовців. При цьому він зазначив, що важливо перерозподілити повноваження так, щоб Кабінет міністрів не втратив свою функціональність.

Джерело: ТСН.ua