друкувати


27 жовтня відбудеться публічне обговорення програм кандидатів на посаду Івано-Франківського міського голови

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-26 03:05:32

Шановні журналісти, запрошуємо Вас взяти участь у публічному обговоренні програм кандидатів на посаду Івано-Франківського міського голови та кандидатів до міської ради.

Кожного із перелічених учасників представник Громадянської мережі ОПОРА запрошував або особисто, або через представників виборчого штабу, коли кандидат був відсутній.

Зустріч із кандидатами на посаду міського голови відбудеться 27 жовтня о 12 годині у конференц-залі Івано-Франківського регіонального туристично-інформаційного центру, на неї запрошені:

Юрій Соловей

Віктор Анушкевичус

Володимир Балагура

Ігор Прокопів

Руслан Марцинків

Василь Бойчук

Богдан Федьків

Віктор Козачок

Метою зустрічі є обговорення бачення розвитку громади Івано-Франківська, а також аналіз того, наскільки збігаються результати експертного опитування ГМ ОПОРА щодо ключових проблем і перспектив розвитку міста із пропозиціями кандидатів.

Критерієм підбору запрошених на зустріч були дані різних соціологічних служб стосовно рейтингу кандидатів і партій.

ОПОРА переконана, що слова кандидатів про відкритість до діалогу з представниками громадськості не розбігаються із реальними діями. Наскільки воно так, матимемо можливість переконатися на зустрічі.

За детальнішою інформацією звертайтеся до координатора кампанії громадського спостереження у Івано-Франківській області:

Іван МАРУНЯК, Тел.: 097 729 07 09, 063 628 67 68. E-mail: i.marunyak@opora.org.ua