друкувати


Івано-Франківщину представлено на виставці "ТурЕКСПО-2010"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-26 10:45:34

Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації за участю відділу культури і туризму Галицької райдержадміністрації та Галицького національного природного парку представили туристично-рекреаційний потенціал Івано-Франківщини на XI Міжнародній виставці-ярмарку "ТурЕКСПО-2010", що відбулася 21-23 жовтня у Львові в рамках ЛЬВІВСЬКОГО МІЖНАРОДНОГО ФОРУМУ ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ ТА ГОСТИННОСТІ - 2010.

Виставка-ярмарок зібрала одразу кілька тематичних напрямків: туризм, готельний і ресторанний бізнес та індустрію розваг. Тематикою виставки стали спортивний, зелений, екзотичний та діловий туризм, санаторно-курортні та готельно-відпочинкові комплекси, професійне технологічне обладнання для індустрії гостинності та розваг, розважальні заклади, транспортні послуги, діяльність різноманітних в сфері туризму та супутніх послуг.

На виставці також була представлена велика група спеціалізованих видань України, які працюють у сфері туризму, готельного та розважального бізнесу, а саме: "Міжнародний туризм", "Новости турбизнеса", "Прима-тур", "Отдых на просторах Украины", "КИР", "Готельний і ресторанний бізнес", Інтернет - журнал „Travel for Life”, м. Санкт-Петербург та ін.

Довідка: У цьогорічному форумі взяли участь понад 100 підприємств, фірм та організацій, третя частина яких - з Львівської області. Решта учасників представляли м.Київ, Київську, Івано-Франківську, Тернопільську, Харківську, Закарпатську та Одеську області, АР Крим, а також такі держави як Польща, Росія, Туреччина та Чехія.

Організатори: ЗАТ "Гал-ЕКСПО" та Державна служба туризму і курортів Міністерства культури і туризму України.

Джерело: Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій Івано-Франківської ОДА