друкувати


Дошкільнята у П’ядиках Коломийського району мають свій садочок

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-25 04:45:52

Влада завжди з особливою увагою ставилася до наймолодших мешканців Коломийського району – дітей. Без сумніву величезна увага повинна приділятися саме дітям, адже вони – творці майбутнього, цвіт нашої держави, тому їхнє здоров’я повинно стояти на першому місці.

Відновлення дитячих садків європейського рівня – важливий крок, який дає можливість підготувати дітей до школи. Це розуміють і схвалюють батьки.

Садок "Колосок", що в П’ядиках Коломийського району, функціонував з жовтня 1990 року. У 2000 р. був закритий через брак коштів. Капітальний ремонт було розпочато у 2010 році. До того часу приміщення орендував навчальний заклад – Прикарпатський університет імені Василя В.Стефаника.

У вересні цього року було розпочато ремонт, який проводило ТзОВ "Коломиясільгаз".

З районного бюджету виділено кошти на суму 211 тис 548 грн, з місцевого бюджету – 119 тис грн.

Привітати дошкільнят, їхніх батьків і вихователів, а найперше – громаду завітав голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Негрич, його заступник з гуманітарних питань Леся Білищак, начальник відділу освіти райдержадміністрації Мирослав Бодейчук.

"Висловлюю велику вдячність громаді за згуртованість, адже, дякуючи вашій наполегливості, у П’ядиках відкрито Молодіжний спортивний центр та майданчик зі штучним покриттям, вихователям, вчителям та батькам, які дружньо й активно брали участь у капітальному ремонті дошкільного приміщення, – звернувся зі щирими словами привітання Михайло Негрич.

Гостей щиро вітали майбутні вихованці.

Після освячення присутні побували у приміщенні. У садку є харчоблок, кухня, ігрові та спальні кімнати. Завідує дошкільним закладом – Бойчук Людмила Ярославівна. В даний час у садочку виховуватиметься дві групи: старша і ясельна.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА