друкувати


Гурт «Так Треба» презентував свій новий відео-кліп

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-25 03:15:04

Популярний івано-франківський рок-гурт «Так Треба» презентував 22 жовтня новий відео-кліп на пісню «Сліди». Презентація відбулась в конференц-залі Івано-Франківського культурно-мистецького центру «Є», де, зрештою, знімався один з епізодів кліпу.

Увазі численних поціновувачів творчості гурту було продемонстровано сам відео-кліп та невеличкий відео-ролик з історії його створення. «Ми хотіли, - розповідає режисер кліпу Юрій Добрусь, - зробити кліп сюжетним, таким собі короткометражним фільмом і це робить його неповторним».

В основі сюжету – тема творчості. Її досить непогано розкрили актор Івано-Франківського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Івана Франка Роман Луцький, відомий на Прикарпатті та за її межами поет і культуролог Юрій Іздрик та молода перспективна актриса Ольга Кузьменко. Тут і надія, і розчарування, і тема несправедливості, плагіату тощо. Щоправда, закінчення кліпу вийшло дещо змазаним, як, зрештою, є кілька питань до його сюжетної побудови. Проте є надія, що, творячи наступний свій кліп, виконавці гурту «Так Треба» врахують свою недоліки, допущені цього разу.

Наразі ж, крім власне презентації кліпу, вони також порадували своїх прихильників концертом з близько десятку відомих своїх і не дуже пісень.

Автор: Сергій БІЛИЙ