друкувати


Найкрасивіші першокурсниці – в Інституті мистецтв

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-20 04:10:38

Конкурс краси і талантів «Першокурсниця-2010» пройшов вчора в актовому залі Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника. Під час нього 12 найкрасивіших, найталановитіших фіналісток, відібраних з числа понад сорока студенток перших курсів університету, які зголосилися взяти участь у конкурсі.

Крім презентаційного показу, до уваги суворого журі фіналістки показали себе в колекції купальників, а також в осінніх платтях колекції «Прощавай літо». Поряд з цим учасниці презентували свої таланти у номері «Коник». Тут кожна з них могла зачарувати суддів милозвучністю свого співу чи грацією танцю, чи будь-яким іншим талантом.

В кінцевому підсумку корона найкрасивішої і найталановитішої першокурсниці дісталась Анні Маркіній – студентці відділення акторського мистецтва кафедри театрального мистецтва Інституту мистецтв. Заслуговує на увагу той факт, що з 9 інститутів та факультетів Прикарпатського університету найбільше лаврів на конкурсі дісталось саме Інституту мистецтв. Адже, друге місце в конкурсі також дісталось його вихованці – одногрупниці А.Маркіної Наталії Василишин.

В перервах між конкурсами глядачів розважали університетські мистецькі колективи та виконавці музичних творів. Крім того, свого роду майстер-клас з віражу провели чарівні представниці салону «Космолюкс».

Автор: Сергій БІЛИЙ