друкувати


У Коломийській ЦРЛ оновлене гастроентерологічне відділення

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-19 04:45:14

18 жовтня в рамках робочого візиту голови Івано-Франківської ОДА відбулася зустріч Михайла Вишиванюка з медичними працівниками Коломийської ЦРЛ.

На зустрічі йшлося про проблеми лікарень Коломийського району, нестачу обладнання, брак машин для служб швидкої допомоги, необхідність покращення умов для прийому хворих у ЦРП. Але усі присутні погодилися, що, перш за все, слід покращити фаховий рівень медичних працівників.

Говорили про перспективи роботи закладів охорони здоров'я в майбутньому, як-то створення єдиного потужного медичного центру у Коломиї. Серед уже зробленого слід відзначити оновлення гастроентерологічного відділення ЦРЛ. Від сьогодні пацієнтів відділення розташовують в палатах, в яких нові ліжка, опалення, холодильники, умивальники, телевізор.

Усе це — результат капітального ремонту у терапевтичному корпусі. В установі міняли все, враховуючи стояки, поставили євровікна, замінили електропроводку. З Державного бюджету на ремонт виділили 1,557,096 млн грн. Міська рада, повідомив Коломия ВЕБ Портал заступник міського голови Володимир Тарновецький, виділила 480 тисяч на асфальтування дороги — від дитячої поліклініки до заїзду в приймальний покій. Також фінансову допомогу надали численні приватні підприємці.

Автор: Віта БОЙЧУК