друкувати


Прикарпатські таеквондисти поїхали на відкритий Кубок Європи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-18 03:45:56

Спортивний портал sport.if.ua вже повідомляв про підготовку прикарпатських таеквондистів версії ІТФ до Кубка Європи. У суботу наша команда вилетіла до столиці Словаччини Братислави, де відбувається турнір.

До української бойової дружини увійшли п’ятеро іванофранківців. На змагання з ними також відправився заслужений тренер України Олег Соловей.

З Івано-Франківська до Братислави поїхали Вікторія Соколовська (юніори, до 55 кг), Іван Грищук (юніори, до 70 кг), Василь Войтович (дорослі, до 63 кг), Наталія Когут (дорослі, до 52 кг), а також Артур Вінтоняк (дорослі, до 71 кг). Загалом українська делегація нараховує 30 чоловік.

Відмінна риса цього Кубку Європи є те, що він має статус відкритого турніру. Тут окрім європейських будуть представлені такі країни, як Аргентина, Корея, США, Канада, Ямайка. Загалом своїх представників відправили 40 країн. У вагових категоріях дівчат конкурують по 20-30 чоловік, у хлопців це число доходить до 50 чоловік.

Олег Соловей признався, що особисто покладає найбільші надії на виступ Івана Грищука. Він нині у дуже хорошій формі, тому є сподівання на золоту медаль. Спортсмен має також непоганий досвід, два роки тому він був третім на Кубку світу в Італії.