друкувати


Катерина Соловей відправилася на чемпіонат Європи з кікбоксингу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-18 10:15:12

Заслужений майстер спорту України, іванофранківчанка Катерина Соловей відправилася на свій черговий турнір. Цього разу вона бере участь у чемпіонаті Європи з кікбоксингу (версія WAKO), який відбувається в Азербайджані.

Наша спортсменка виетіла на турнір у суботу і виступить у розділі лайтконтакт. Про підготовку до змагань та очікування від турніру кореспонденту sport.if.ua розповів заслужений тренер України Олег Соловей.

Перед чемпіонатом світу Катерина Соловей пройшла тритижневий тренувальний збір. Колектив зібрався дуже серйозний. "Підготовка пройшла нормально, та є одне "але", — каже Олег Соловей. — За тиждень до кінця зборів Катя отримала серйозну травму, розсічення губи, їй наклали чотири шви. Через це останній тиждень вона не працювала у спарингу".

За словами Солов’я, буквально перед вильотом шви нашій спортсменці вже зняли, вона перебуває у хорошій формі. Тренер сподівається на золото. Серед суперниць у ваговій категорії нашій спортсменці протистоятиме хороша спортсменка з Польщі, досить непогана угорка, досвідчена росіянка.

На жаль, через фінансові труднощі на європейський форум не поїхав ще один спортсмен з Івано-Франківська Ігор Максименко. У чемпіонаті Європи беруть участь 35 країн. До збірної України увійшли 25 чоловік.