друкувати


Голкіпер "Динамо" затриманий за розпивання алкогольних напоїв

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-15 04:35:22

Голкіпер київського "Динамо" і молодіжної збірної України Денис Бойко був затриманий міліцією після матчу між "молодіжками" України і Нідерландів.

Як повідомили джерела в МВС України, воротар нашої "молодіжки", який здорово проявив себе в обох матчах проти Нідерландів, був затриманий органами правопорядку після того, як перегнув палицю з розпиванням алкогольних напоїв і вів себе не зовсім адекватно.

Коментарів самого Бойка на цей інцидент поки немає.

Зазначимо, що це не перший випадок, коли перспективний страж воріт київського "Динамо" веде себе таким чином. Так, у серпні тому зявилась інформація, що Денис Бойко разом зі своїм другом, нападником "Металіста" Володимиром Лисенком побили відвідувача одного з нічних клубів столиці. Пізніше Денис спростував це звинувачення.

Чи гратиме Бойко 16 жовтня у матчі проти львівських "Карпат", невідомо.

Нагадаємо, що ситуація з воротарською позицією в київському клубі зараз патова. Станіслав Богуш зовсім недавно переніс чергову операцію і не скоро повернеться в лад. Олександр Шовковський лише приступив до легких тренувань, а молодий Максим Коваль працює в загальній групі, але його участь в суботньому матчі проти "Карпат" під великим питанням. У запасі залишається лише Артем Кичак, який не мав досі практики виступу в основному складі "Динамо".

Джерело: ТСН.ua