друкувати


Журналістський фонд НСЖУ вдячний Михайлу Вишиванюку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-14 03:54:59

На адресу голови Івано-Франківської облдержадміністрації Михайла Вишиванюка надійшов лист-подяка від директора Журналістського фонду Національної спілки журналістів України Людмили Богуславської.

«Учасники прес-туру «Пізнаємо Україну разом» щиро вдячні Вам особисто та всьому колективу обласної державної адміністрації за творчо організоване перебування на Івано-Франківщині, створену незабутню атмосферу свята, що по-новому відкрили для нас Прикарпаття»,- йдеться у листі. -Гостинна зустріч та душевний прийом назавжди запали в душу кожного журналіста, а колоритний фестиваль «Джерела Покуття» у Тлумачі ще довго зігріватиме наші серця».

«З усіх регіонів країни найкраще прийняли журналістів на Івано-Франківщині, - радо зізнається директор Журналістського фонду наша землячка, уродженка Рогатинщини Людмила Богуславська. – А це краще за всі слова свідчить про справжню, а не декларовану відкритість, готовність влади та регіону до співпраці та подальшого розвитку. Адже журналісти, яким за професією доводиться багато спілкуватися з представниками влади, були приємно вражені відкритістю голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка, комунікабельністю, і, насамперед, дієвістю. Бо з нами спілкувалася не просто посадова особа вищого рангу, а справжній господар краю, Людина, яка щиро і по-справжньому любить свою землю, вболіває за неї, робить усе для того, щоб краянам жилося краще».

Журналістський фонд НСЖУ вдячний начальнику головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій Віталію Семківу, його заступнику, начальнику управління туризму Наталії Гасюк, головному спеціалісту «і гіду» Галині Холодовій, а також прес-службі голови ОДА.

Також висловлено подяку за теплий прийом журналістської делегації, у складі якої були в основному редактори та заступники обласних газет з більшості регіонів України, директору турбази «Карпати» з м. Яремче Петру Семківу, директору ТОВ «Надія» Мирославу Бойку, директору ЗАТ «Івано-Франківськтурист» Івану Парипі, туркомплексу «Ольга», директору відпочинкового комплексу «Цунамі» Остапу Дармограю та президенту компанії «Тикаферлюкс» Володимиру Іванишину.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА