друкувати


Активісти Компартії Західної України залишили антибандерівські написи на парканах Львова

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-14 03:22:58

13 жовтня, на стінах будівель та парканах у центрі Львова з'явилися написи "КПЗУ" і "Геть Бандеру". Відповідальність за хуліганство взяла на себе Комуністична партія Західної України.

Як повідомляється на сайті партії, активісти КПЗУ "провели першу акцію прямої дії проти засилля націоналізму і антикомунізму в Західній Україні".

"Під самим носом у бандерівців у місті Львів, на вулиці, злочинно названої ім'ям ката українського народу Бандери, сміливці з КПЗУ нанесли на стіни будівель і паркани запальні і зухвалі гасла, а також сповістили широкі маси населення про існування Компартії Західної України", - говориться в заяві.

"Абревіатура КПЗУ звучить як пароль надії на краще життя, на повернення соціалізму! Акції прямої дії з боку КПЗУ будуть продовжені по наростаючій і завдадуть потужного удару по позиціях націоналістів на місцевих виборах 31 жовтня", - обіцяють комуністи.

Як повідомлялося, у ніч з 13 на 14 жовтня на Шулявці в Києві невідомі спалили танк Т-34. Після підпалу невідомі зникли в прилеглому парку. При цьому вони вигукували гасла "Слава нації! Смерть ворогам!"

Після цього на сайті організації "Братство" з'явився напис: "Маючи перевагу в ініціативі, прорвавши під покривом ночі слабо організовану оборону противника, повстанці спалили ворожу бронетехніку і без втрат відступили до лісопаркової зони".

Джерело: ТСН.ua