друкувати


Мер Івано-Франківська з спілкувався зі спортсменами і тренерами «Бескиду»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-14 02:30:13

У понеділок, 11 жовтня, до івано-франківського центру тайського боксу «Бескид» завітав міський голова Віктор Анушкевичус. Про це кореспонденту sport.if.ua розповів тренер спортивного клубу Андріан Петрущак.

Високий гість завітав до «Бескиду» вперше за три роки існування клубу. Метою відвідин стало ознайомлення з проблемами спортсменів нашого міста.

За словами Петрущака, мер Івано-Франківська з живим інтересом спілкувався зі спортсменами і тренерами «Бескиду». Як розповів Анушкевичус, він сам любить спорт. До того ж, у «Бескиді» займаються його двоє синів. Спортсмени розповіли йому про проблеми, досягнення, плани на майбутнє.

Мер також розповів, що постійно слідкує за досягненнями місцевих спортсменів. І вихованці «Бескиду» не виняток. Про них він довідується з сайту клубу, а також з нашого спортивного порталу sport.if.ua. Нині «бескидівці» готують до відкриття свій другий зал по вулиці Івасюка. Зроблено вже багато, та потрібно зробити ще чимало, і попередньо Анушкевичус пообіцяв допомогти. Посильну допомогу місто буде надавати і з виїздами на змагання.

Під час зустрічі, міський голова познайомився з найкращими спортсменами «Бескиду», оглянув усі зали професійного центру з тайського боксу. А в кінці зустрічі, звісно, були фото на пам’ять.