друкувати


У Мукачевому в п'ятиповерховому житловому будинку через виток газу стався вибух

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-14 12:01:35

О 23 год. 22 хв. 13 жовтня в м. Мукачево в п’ятиповерховому житловому будинку, у квартирі (проводились ремонтні роботи) на п’ятому поверсі, через виток побутового газу стався вибух. Під час розбору завалу працівники МНС врятували двох людей, які від госпіталізації відмовились.

Внаслідок вибуху сталося впали плити залізобетонного перекриття покрівлі над 5 поверхом, пошкоджено перегородки та цегляні стіни чотирьох квартир, вибито скло в під’їзді. За рішенням місцевих органів виконавчої влади 68 мешканців будинку відселено, з них 19 осіб (у тому числі 6 дітей) – до оздоровчого комплексу "Латориця" м. Мукачево, інші розміщені у родичів. Загиблих та постраждалих внаслідок вибуху немає, повідомили ZAXID.NET в прес-службі МНС України.

До ліквідації наслідків вибуху залучено 87 чол. та 15 од. техніки, у тому числі: від МНС – 42 чол. особового складу та 6 од. техніки, від МВС – 27 чол. особового складу та 4 од. техніки, від МОЗ – 6 чол. та 2 од. техніки, від комунальних служб міста – 12 чол. та 3 од. техніки.

За фактом правоохоронні органи ведуть дослідча перевірка.

На місті події працює оперативна група Головного управління МНС в Закарпатській області.