друкувати


«Україна для людей»: Діалог влади з народом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-13 12:15:27

11 жовтня в.о. начальника головного управління-начальник управління рослинництва, садівництва, інженерно-технічного забезпечення та безпеки праці головного управління агропромислового розвитку Івано-Франківської ОДА І.Андріїшин зустрівся із жителями сс.Тулуків, Келихів, Борщів, Хлібичин Снятинського району.

У сс.Пилипи та Залуччя Коломийського району побував начальник головного управління Державного казначейства України в області В.Даниш; у с.Розточки Долинського району – начальник управління спорту головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Р.Вірастюк; у с.Яблунів Галицького району – заступник начальника головного фінансового управління – начальник бюджетного управління Н.Косаревич.

Відбулися сходи громадян у с.Сівка-Войнилівська Калуського району за участю керівництва району.

На зустрічах йшлося про найбільш болючі питання, які хвилюють громади. Було дано конкретні доручення щодо виправлення ситуацій на місцях.

Зустрічі керівництва області з жителями краю відбуваються на виконання розпорядження голови облдержадміністрації №421 від 13.07.2010 року та з метою реалізації Програми Президента України В.Януковича «Україна для людей», широкого обговорення Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава», програми «Будуємо нову Україну» та формування, – з врахуванням регіональних особливостей, програми «Прикарпаття – писанковий край» щодо реконструкції сіл і селищ області.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА