друкувати


І.Зварич взяв участь у роботи Форуму «Транскордонне співробітництво. Погляд в майбутнє»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-08 05:15:35

7 жовтня заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації Ігор Зварич взяв участь у першому дні роботи X-го Міжнародного Економічного Форуму «Транскордонне співробітництво. Погляд в майбутнє», що проходить у м. Трускавці на Львівщині.

За його словами, учора відбулася презентація нових економічних міжнародних ініціатив у сфері транскордонного співробітництва, обговорено проблеми та перспективи регіонального розвитку і транскордонної співпраці в широкому міжнародному контексті.

В рамках Форуму планується прийняти ряд важливих для регіонів (областей) України інвестиційних проектів та інноваційних технологій.

Учасниками Форуму, що завершується сьогодні, були керівники держав Східної Європи, регіональні лідери, провідні експерти, інвестори та бізнесмени.

Відбулися такі дискусійні секції:«Транскордонне співробітництво: майбутнє співпраці в Східній Європі та країнах СНД», «Сучасні підходи у фінансуванні бізнесу. Можливості для України», «Інновації як основа конкурентоздатності регіону», «Інфраструктурні проекти в сучасних умовах: перешкоди і можливості» тощо.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА