друкувати


10 жовтня в Івано-Франківську біля Ратуші акція «Відкрий своє серце планеті»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-06 12:30:28

10 жовтня цього року по всьому світу відбудеться Global work party - глобальне святкування всесвітнього Дня дій на захист клімату. Це найбільша в історії екологічна акція під егідою міжнародного руху 350.org. В Україні відбудуться численні заходи з цієї нагоди. Однією із ключових подій стане проведення Дня духовного служіння заради збереження життя на Планеті.

Київські активісти звернулися до духовних лідерів із проханням закликати своїх прихильників підтримати акцію. Так створився перший об’єднуючий відео-ролик, який базується на спільних цінностях миру, солідарності, збереження життя на Планеті. Ролик можна переглянути тут.

З цього приводу і в Івано-Франківську біля Ратуші 10 жовтня о 10 годині відбудеться акція «Відкрий своє серце планеті». В день духовного служіння буде спільна молитва, медитація. Кожен бажаючий зможе символічно розкрити велике біле серце на зустріч Матінці-Землі. Тож, бажано з собою мати біле вирізане з паперу серце, як символ чистоти і любові.

Проблема зміни клімату забирає не лише сотні тисяч життів на планеті, але й нищить скарбниці світової культурної спадщини. Прийшовши, 10 жовтня до Ратуші ми продемонструємо солідарність у збереженні духовності на Планеті.

Сонячного настрою!

Координатор Олександр 0997389808