друкувати


Чоловічу монополію в середовищі бажаючих стати мером Івано-Франківська порушено

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-29 11:00:43

Конференція Івано-Франківської міської організації Народного руху України, яка відбулася 27 вересня, прийняла рішення висунути кандидатом на посаду Івано-Франківського міського голови жінку – керівника міської структури НРУ Ліліану Симонович.

Про це пані Симонович повідомила під час вчорашньої прес-конференції. З її слів, вона також очолила список кандидатів від партії у депутати міської ради, до першої п’ятірки якого, крім неї, увійшли також голова Ради підприємців Івано-Франківська Петро Строїч, журналіст Ірина Дружук, представник Молодого народного руху Богдан Сохан та працівник Обласної державної інспекції з архітектурно-будівельного контролю Олег Семків.

Зі слів Ірини Дружук, в українській сімейній традиції хоча і вважається, що головою в домі є чоловік, все ж душею оселі залишається завжди жінка. В зв’язку з цим, вона підтримує кандидатуру Л.Симонович на посаду мера обласного центру. Крім того, журналістка заявила, що список міської структури НРУ формувався виключно з ідейних міркувань і місця в списку партії не продаються.

Автор: Сергій БІЛИЙ