друкувати


В Івано-Франківську відзначили Всесвітній день туризму

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-28 10:15:08

Так сталося, що урочистості з нагоди Всесвітнього дня туризму відбулись цього річ без пафосу та перших осіб області, які в більшості своїй у робочій поїздці віце-прем’єр-міністра України Володимира Сівковича, присвяченій вивченню питань екологічної ситуації, що склалася в м.Калуші.

Керівників туристичних установ та фірм, що зібрались 27 вересня в залі засідань Івано-Франківської ОДА, привітали з святом начальник головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації Віталій Семків, Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус, директор Інститут туризму Прикарпатського національного університету Володимир Великочій та інші.

В.Семків, зокрема відзначив, що на сьогоднішній день влад держави та області приділяє максимальну увагу питанням розвитку туризму, про що свідчить, на приклад, запровадження Президентом України Віктором Януковичем почесного звання «Заслужений турист України».

З нагоди свята багато керівників установ та підприємств галузі були нагороджені званням «Почесний працівник галузі туризму України», грамотами Міністерства з питань туризму, а також відзначками Облдержадміністрації.

Крім того увазі була представлена виставка досягнень краю: його районів та окремих установ і підприємств в туристичній сфері, де кожен міг отримати корисну інформацію.

Автор: Сергій БІЛИЙ