друкувати


У 18 містах лікарі-гастроентерологи перевірять здоров’я українців

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-24 05:45:52

Львів став одним із перших міст, яке відвідали кваліфіковані фахівці у рамках національної соціальної ініціативи «Наша мета – жити до ста!».

З 23 по 25 вересня мешканці міста Львова мають змогу безкоштовно пройти загальну діагностику організму, отримати консультацію та рекомендації фахівців. Про це на прес-конференції повідомив партнер проведення дослідження «Деякі аспекти здоров’я українців» Володимир Марциновський, - передає кореспондент ІМК.

За його словами, статистика свідчить, що населення України катастрофічно скорочується, а громадяни нашої країни хворіють усе частіше. При цьому нездоровий спосіб життя практично став нормою: українці неправильно харчуються, зловживають алкогольними напоями, палять.

Мета цієї акції полягає в тому, щоб допомогти українцям дізнатися більше про власне здоров'я у рамках освітнього туру «Наша мета – жити до ста!». Відповідно до програми соціальної акції 17 обласних центрів західного та східного регіонів України, а також Київ відвідають кваліфіковані лікарі-гастроентерологи.