друкувати


Від Прикарпаття на молодіжні ігри з боксу відправилися 9 хлопців та 2 дівчини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-23 05:00:13

У Криму розгорнулися масштабні боксерські баталії. Сімферополь приймає V літні спортивні ігри молоді України з боксу. Участь беруть близько 300 юнаків та дівчат з 27 регіонів України. Вікова категорія — 1992-1993 роки народження.

Як розповіли кореспонденту sport.if.ua у обласній федерації боксу, від Прикарпаття на ігри відправилися дев’ять хлопців та дві дівчини. Про їхні виступи телефоном з Криму розповіли тренери Василь Кондрат і Сервін Сулейманов.

Боротися за медалі серед дівчат поїхали дві боксерки з Коломийського району Ольга Бряцко та Галина Спіян. Як повідомив Василь Кондрат, обидві вийшли у фінал турніру. Фінальні бої відбулися сьогодні. Ольга Бряцко везе додому золото вагової категорії до 51 кг, Галина Спіян — срібну медаль у категорії до 69 кг.

Складніше на турнірі нашим юнакам, адже конкуренція між хлопцями значно сильніша. У перший день боксували п’ятеро прикарпатських хлопців. Свої перші бої виграли Михайло Марценюк та Руслан Струк. На жаль, поступилися своїм суперникам Владислав Харламов, Михайло Чебану та Віталій Чукур.

Вже наступного дня Михайло Марценюк продовжив шлях у турнірі. Як розповів Сервін Сулейманов, з другим боєм боксера сталася ціла історія. За явної переваги Марценюка над суперником із Закарпаття суддя поєдинку дав йому третє зауваження та дискваліфікував, представники Прикарпаття подали протест, і перемогу нашому краянину таки зарахували. Свої бої також виграли Михайло Селіванов, Роман Романенко та Арсен Різун. Поступилися Степан Стефанишин та Руслан Струк.

Отже, четверо наших краян продовжують боротьбу. sport.if.ua слідкує за розвитком подій на турнірі та виступами прикарпатських боксерів.