друкувати


"Східне партнерство: нові виклики громадянському суспільству в Україні"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-21 01:15:58

Нещодавно у Львові відбувся семінар "Східне партнерство: нові виклики громадянському суспільству в Україні", який організувала ГО "Європейський діалог" за фінансової підтримки Регіонального представництва фонду ім. Фрідріха Берта в Україні та Білорусії.

Мета семінару - сприяння розумінню та участі громадянського суспільства в Програмі співробітництва Європейського Союзу "Східне партнерство", яка спрямована на посилення співпраці між країнами-членами європейського Союзу (ЄС) та країнами-сусідами.

У семінарі взяли участь близько 30 учасників з Волинської, Львівської, Рівненської, Закарпатської, Івано-Франківської та Вінницької областей: експерти провідних громадських організацій, що займаються питаннями місцевого розвитку та впровадженням програм технічної допомоги Європейського Союзу; представники органів місцевої влади, що мають досвід впровадження локальних проектів за участю громади, місцевої влади та міжнародних програм.

Від Івано-Франківської області в семінарі взяли участь представники головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій облдержадміністрації, які ознайомили присутніх з напрямками співпраці місцевої влади з неурядовими громадськими організаціями області та механізмом проведення щорічного обласного конкурсу проектів з розвитку туризму.

Джерело: Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій Івано-Франківської ОДА