друкувати


В Івано-Франківську представили нового керівника водоканалу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-18 10:42:05

Заступник Івано-Франківського міського голови Микола Саєвич спіьно з керуючим справами міськвиконкому Андрієм Лисом представили сьогодні нового виконувача обов’язків (до укладення контракту) директора комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром», яким став юрист з Києва Роман Шестопалов.

Новий керівник водоканалу раніше працював директором водопостачальних підприємств в Києві та Бердянську. «Я не політична людина, - зазначив він, - я вважаю, що не треба змішувати політичну і професійну діяльність. Адже політика заважатиме прийняттю виважених рішень».

Він зазначив, що знайомий з Івано-Франківським міським головою Віктором Анушкевичусом, який запросив його на посаду, вже протягом трьох років, знає Івано-Франківський Водоекотехпром як одне з кращих профільних підприємств України і вважає своїм обов’язком утримати його на належному рівні та вжити заходів щодо модернізації як міських очисних споруд, так і самого виробництва. В даному контексті він підтримає рішення міської влади щодо отримання цільового кредиту Світового банку.

Автор: Сергій БІЛИЙ