друкувати


Про свій намір балотуватись в мери Івано-Франківська заявив Ігор Прокопів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-17 12:00:18

«Мені сорок три роки. Я народився в глухому бойківському селі на Калущині, але вже понад 20 років живу в Івано-Франківську вважаю його своєю батьківщиною».

Такими словами директор КП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Ігор Прокопів розпочав своє представлення в новій іпостасі, в якості людини, яка вирішила балотуватись на виборах Івано-Франківського міського голови.

Зі слів комунальника, на такий крок його надихнув рік роботи на посаді керівника «Теплокомуненерго». «Коли я став на цю посаду, - розповідає пан Прокопів, - багато моїх колег і товаришів мені співчували зміг, проте я отримав значний позитивний досвід: зміг побачити, що таке Івано-Франківськ зсередини і зрозумів, що мені потрібна вища площадка».

Ігор Прокопів переконаний, що конкурентів у нього немає, оскільки жоден з потенційних кандидатів не має досвіду керівництва найбільшим в місті комунальним підприємством. Натомість сам директор «Теплокомуненерго» стверджує, що має ефективну програму, яка базуватиметься на «чітких питаннях кожної вулиці, кожного району». Для прикладу він навів своє бачення покращення енергопостачання військового містечка та ефективного використання кредиту ЄБРР для потреб енергозбереження.

Він також зазначив, що мав «просту і філософську бесіду» з приводу свого рішення з діючим міським головою Віктором Анушкевичусом.

Автор: Сергій БІЛИЙ