друкувати


Керівники Коломийського району й області побували в Годі-Добровідці

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-16 04:15:50

Населений пункт Годи-Добровідка Коломийського району розташований в 65 км. на південний схід м.Івано-Франківськ та 10 км на північ від райцентру м.Коломия.

До складу сільської ради входить с.Годи-Добровідка. Кількість населення становить 988 осіб. На території села є школа, фельдшерсько-акушерський пункт та клуб. На території сільської ради розташовано підприємство ДП "Коломийський ветсанзавод".

15 вересня 2010 року до Годи-Добровідки приїхали керівники Коломийського району й області: перший заступник голови райдержадміністрації Роман Панчук та перший заступник головного управління Державного казначейства України в Івано-Франківській області Віра Смачило.

Сільський голова Василь Угорчук прозвітував перед громадою. Цьогоріч відділом освіти райдержадміністрації у місцевій школі замінено вікна на металопластикові, та придбано матеріали. На 2011 рік заплановано продовжити заміну вікон та зробити ремонт старого корпусу школи. У поточному році на суму 23.0 тисячі гривень відремонтовано сільські дороги, відкрито сільський стадіон за рахунок районного бюджету.

Про добрі наміри і ґаздівство жителів села свідчить поточний ремонт клубу, зроблений власними силами, також охайність і чистота біля осель.

В селі прагнуть до змін на краще, тому, за, словами сільського голови, слід вирішити питання будівництва нової школи та дитячого садка, вивіз сміття, будівництва очисних споруд, каналізаційного колектора та водопровідних мереж. Вирішено включити село до обласної програми на 2011 рік з питань освітлення вулиць, зробити ремонт вулиць Франка і Грушевського, а у приміщенні сільської ради виділити місце для пошти.

Жителів села хвилює і якісне забезпечення електрозв’язку, виділення земельної ділянки під цвинтар.

Перед громадою села виступили керівники відповідних служб, які відповіли на всі запитання, проконсультували й порадили щодо надання субсидій, зайнятості населення, інновацію телефонного зв’язку, ремонту доріг.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА