друкувати


«Карпатським музикам» подякував Посол України в Росії Володимир Єльченко

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-16 01:15:25

На адресу голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка Посол України в Російській Федерації Володимир Єльченко адресував «слова вдячності за сприяння в організації поїздки до Москви заслуженої артистки України Любові Качали та народного ансамблю «Карпатські музики» під керівництвом І. Лопуха, які з великим успіхом виступили під час проведеного Посольством 8 вересня урочистого прийняття з нагоди 19-ої річниці незалежності України».

«Колоритне музичне супроводження свята згаданими митцями, які продемонстрували високу виконавську майстерність, стало справжньою окрасою заходу та викликало захоплення присутніх на прийнятті представників російських владних структур, наукових, культурних і ділових кіл, української діаспори та акредитованого в Росії дипломатичного корпусу», - йдеться в офіційному листі подяки.

Водночас український Посол в РФ Володимир Єльченко висловив вдячність заступнику голови Івано-Франківської ОДА Роману Іваницькому «за надане сприяння в організації гастрольної поїздки до Москви митців Івано-Франківщини».

Володимир Єльченко висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю у проведенні в Росії культурно-мистецьких заходів за участю самобутніх творчих колективів та окремих виконавців Івано-Франківської області.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА