друкувати


Прикарпатські самбісти привезли медалі з юнацьких ігор

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-16 02:15:50

У Луцьку відбулися П’яті юнацькі спортивні ігри з самбо. Це змагання має вищий статус, ніж чемпіонат України, бо відбувається раз на чотири роки.

Прикарпаття має трьох чемпіонів з Надвірної. Андрій Микитин виборов "золото" у ваговій категорії 60 кг. Ольга Галушка перемогла у категорії 40 кг, а Наталія Ільків — у 56 кг. Окрім трьох золотих медалей наші спортсмени привезли ще цілу низку нагород.

Слідом за Ольгою Галушкою у категорії 40 кг на другому місці п’єдесталу пошани розташувалася надвірнянка Лідія Гринишак. Ще одне "срібло" у 44 кг виборола Надія Гунда з Івано-Франківська.

Серед юнаків надвірнянець Микола Шовгенюк став третім у категорії 48 кг. Ще одну бронзу виборов Мар’ян Мельничук з Івано-Франківська (категорія до 52 кг). Павло Голоднюк у категорії 81 кг зайняв п’яте місце.

Як каже заслужений тренер України Євген Боднарук, Андрій Микитин і Наталія Ільків вже почали підготовку до чемпіонату світу з самбо. Він відбудеться вже незабаром, 7 жовтня, у Грузії. Змагатимуться спортсмени 1992-1993 років народження.

Джерело: sport.if.ua