друкувати


Відбувся автомобільний фестиваль «Станіслав Авто-Шоу»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-14 02:00:28

У суботу в Івано-Франківську відбувся автомобільний фестиваль «Станіслав Авто-Шоу». Подія відбувається вже вчетверте.

Метою є об’єднати всі автосалони Івано-Франківська і в одному місці показати мешканцям автомобілі, аби вони могли оцінити їх, порівняти і вибрати для себе кращу. На площі перед драмтеатром представили вісім автосалонів та близько 50 автомобілів.

«Цього року у зв’язку з фінансовою кризою помітно, що автомобілів набагато менше, ніж позаминулорік. — каже Сергій Жирний, засновник фестивалю. — Сьогодні ми залучаємо банки і страхова компанії, щоб люди могли ознайомитися з умовами кредитування, страхування, тим більше, що зараз починається пожвавлення ринку кредитування. Думаю, з часом і кредитування, і продаж автомобілів збільшиться. Наш фестиваль цьому допоможе».

Роман Сербін, заступник директора Автоцентру «Рено», каже, що «Рено» нині в області є імпортером з найбільшим модельним рядом. «Ми єдині, хто пропонує унікальні кредитні умови, — розповідає Сербін. — Навіть під час кризи «Рено-Фінанс» не припиняло кредитувати, а навпаки покращило умови».

На автосалоні можна було побачити автомобілі найрізноманітніших класів та призначення. Також відбулися презентації двох нових моделей.

Джерело: Газета «Репортер»