друкувати


На Прикарпатті провели профілактичний «Урок»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-13 11:30:55

З початком нового навчального року працівники кримінальної міліції у справах дітей разом з іншими службами міліції здійснювали заходи щодо з’ясування причин і обставин, за яких деякі діти не пішли до школи.

За десять днів вересня таких було виявлено 15 неповнолітніх осіб. На даний час вісьмох з них повернуто на навчання в шкільні заклади, одного неповнолітнього працевлаштовано. Наразі через об’єктивні причини в області не охоплено навчанням чи суспільно-корисною діяльністю 6 неповнолітніх. У чотирьох випадках співробітники служби кримінальної міліції у справах дітей оперативно реагували на повідомлення громадян про загублення дітей або втрату з ними зв’язку.

Зокрема, кілька днів тому в Калуський райвідділ міліції звернулася жителька райцентру із повідомленням про те, що на ринку загубився її 4-річний син. Дитину розшукали за півгодини на території ринку.

Учора ж уночі пошукові групи міліції у Косові встановлювали місцезнаходження 9-річного хлопчика, який зранку пішов до школи і не повернувся додому. Уночі четвертокласника виявили в помешканні його однокласника. Школяр не повідомив батьків, що буде в товариша.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області