друкувати


«Народна влада» також іде на вибори

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-11 10:15:14

Івано-Франківська обласна організація політичної партії «Народна влада» візьме участь у виборах до місцевих рад усіх рівнів. Про це під час засідання 10 вересня прес-клубу «Вектор» голова структури Андрій Малетин.

З його слів, сьогодні партія має в області 21 офіційно зареєстровану організацію (районні та міські), близько 600 членів, понад 120 з яких в Івано-Франківську. Цього ресурсу достатньо для того, щоб забезпечити балотування активістів та прихильників структури до обласної ради по всіх адміністративно-територіальних одиницях, де є організації «Народної влади», а також до Волинської, Рожнятівської та Надвірнянської районних та як мінімум двох міських рад.

Нагадаємо, очолювана екс-соціалістом та екс-бютівцем Йосипом Вінським партія «Нова влада» зареєстрована в 2004 році і своєю програмною метою ставить побудову в Україні європейського соціалізму. Цю ідею, зі слів А.Малентина поділяє 40% населення сучасної Європи. «Ми виступаємо за те, - зазначав політик, - щоб була соціальна справедливість, а не так, як у нас, де вся країна по суті працює на 200 сімей».

Автор: Сергій БІЛИЙ