друкувати


Вихідними на Івано-Франківщині відзначатимуть Свято спорту

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-10 06:35:40

З нагоди дня працівників галузі фізичної культури та спорту плануються різні спортивні заходи та святкування.

Так, 11 вересня на міському озері відбудеться легкоатлетичний крос за участі вихованців спортивних шкіл міста. Початок пробігу об 11:00.

А 12 вересня на площі перед державною адміністрацією вшановуватиму відомих спортсменів, які виросли та виховувалися у нашому місті, які з гордістю представляють український спорт на світових, європейських та вітчизняних спортивних аренах, виборюють нагороди у різних видах спорту. Лише цього року успішні виступи Івано-Франківських спортсменів принесли в скарбничку спортивної слави міста понад 100 медалей різного ґатунку.

Побачити видатних спортсменів, тренерів, дізнатися, в яких спортивних школа вони тренувалися і хто допоміг їм досягнути високих показників можна буде того ж дня.

В межах святкування «Свята спорту» у неділю, 12 вересня, на площі перед державною адміністрацією, що по вулиці Грушевського, відбудеться «Ярмарок ДЮСШ».

Мета цього ярмарку полягає у тому, що усі батьки, які бажають віддати свою дитину на спортивну секцію зможуть в одному місці познайомитися і дізнатися усю потрібну інформацію про працюючі спортивні гуртки та ДЮСШ у Івано-Франківську. Представники ДЮСШ зможуть докладно розповісти про необхідні вимоги до дітей, кількість та частоту тренувань, та матеріальну базу кожного закладу.

Початок ярмарку об 11:00.

Запрошуємо усіх батьків, які мріють бачити свою дитину здоровою і спортивно активною – чекаємо вас у неділю, 12 вересня, на площу перед ОДА.

Джерело: sport.if.ua