друкувати


Завершийвся благодійний аукціон "Купи зустріч з людиною - подаруй надію на життя!"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-10 08:45:11
У вівторок, 7 вересня у відділенні гематології Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні відбулася офіційна передача інфузійного насосу фірми-виробника B-Braun вартістю 19 000 грн.
Кошти на апарат були зібрані силами студентської молоді Івано-Франківська за підтримки БО «БФ «Ти-АНГЕЛ» в рамках благодійного аукціону «Купи зустріч з людиною – подаруй надію на життя». Нагадаємо, що проект тривав 2 місяці. Участь в аукціоні взяло понад 220 осіб. Зібрано коштів на загальну суму 19 885 грн.
Благодійний фонд «Ти-АНГЕЛ» відзначив почесними грамотами найактивніших учасників аукціону та людей, які доклали багато зусиль і часу для досягнення поставленої мети – покупки інфузомату В-Braun для дітей, які страждають на онкологічні захворювання.
 
Почесні грамоти отримали:

1. Марія Коропецька
2. Алєксей Гудз
3. Богдан Козловський
4. Марічка Остафійчук
5. Тарас Бальзак
6. Наталя Кузик
7. Андрій Гопяк
8. Каріна Климчук
9. Богдан Дорундяк
10. Бабечко Діана
11. Бабечко Юлія
12. Марія Дутчак
13. Паращук Леся
14. Богдан Пашковський
15. Ліда Козак
16. Ярема Олег
17. Роман Сапелюк
18. Поддубний Олександр
19. Мар’яна Лукинюк
20. Ольга Кубик
21. Андрусяк Сергій

Дякуємо усім учасникам за довіру та підтримку аукціону. Запевняємо вас, що кожна гривня яку ви потратили на благодійному аукціоні «Купи зустріч з людиною – подаруй надію на життя» відіграє велику роль в успішному лікуванні тяжкохворих дітей івано-франківщини.

Особливу подяку БФ «Ти-АНГЕЛ» висловлює Олегу Яремі, Богдану Дорундяку та Богдану Пєшковському. Це  ті люди, які виступили основними організаторами аукціону та доклали максимум зусиль для його успішної реалізації.

Хронологію благодійного аукціону можна переглянути перейшовши на сторінку соціальної мережі ВКОНТАКТЕ на площадці якої проводився аукціон.

*** Інфузомат - це апарат для контролю над капельницею, він дає можливість з високою точністю регулювати швидкість введення препаратів, в організм дитини, подає сигнал при закінченні чергового флакону. Інфузійний насос є запорукою успішного проведення хіміотерапії.
Джерело: Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»