друкувати


Дирекція НК «Експоцентр України» вдячна Івано-Франківській ОДА

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-08 09:00:47

Генеральний директор національного комплексу «Експоцентр України» (м. Київ) Дмитро Гузнак адресував листа голові Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайлу Вишиванюку, у якому - вдячність області «за гідне представлення потенціалу регіону» у цьогорічній виставковій акції «Барвиста Україна», що проходила у столиці України до 19-ої річниці незалежності України з 17 по 20 серпня.

«Серед регіональних експозицій на загальнодержавній шостій виставці «Барвиста Україна» експозиція Івано-Франківської оласті вирізнялась своєю масштабністю та змістовністю,-зазначено у листі.- Відвідувачі виставки, що набула важливого іміджевого значення, відзначили оригінальний дизайн та унікальність експонатів вашої експозиції». Гендиректор НК «Експоцентр України» запрошує Івано-Франківщину і у наступному році до участі у «Барвистій Україні», що проходитиме у другій половині серпня, напередодні 20-річного ювілею незалежності України, та сприятиме зміцненню міжрегіональної співпраці, спонукатиме удосконалювати виробництво, впроваджувати новітні технології, які дають поштовх у розвитку економіки країни».

Довідково. Учасниками цьогорічної «Барвистої України» та заключного етапу Всеукраїнського конкурсу – виставки «Кращий вітчизняний товар 2010 року» були понад 100 підприємств, фірм, установ різних форм власності більшості областей України, автономної Республіки Крим, міст Києва та Севастополя. У межах виставкової акції регіони України представили понад 500 найменувань конкурентоспроможної продукції, яка пропонується на експорт у 2011 році. Івано-Франківщину на «Барвистій Україні-2010» представили 62 підприємства, серед яких ТОВ «Карпатнафтохім», ТОВ «Українська побутова техніка» (ТМ ARDO та Whirlpool), ВО «Карпати», ТОВ «Тикаферлюкс» (хутряний одяг), ВАТ «Івано-Франківськцемент», ТОВ «3 Бетони», ПП «Олпол» (смт. Богородчани) та ін.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА