друкувати


Керівники «Плюс Банку» вручили п’ятьом співробітникам карного розшуку грошові премії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-07 09:00:54

30 липня цього року двоє молодиків посеред білого дня зайшли в приміщення Болехівського відділення комерційного банку і, погрожуючи працівникам банківської установи пістолетами, відкрито заволоділи готівковими коштами.

Як згодом було з’ясовано, зловмисники втекли з місця скоєння злочину на автомобілі. За півтора тижні кропіткої роботи в ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів міліціонери вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися мешканці сусідньої Львівської області.

- На сьогодні один із співучасників розбійного нападу затриманий і перебуває під варто. Особу іншого підозрюваного також встановлено, проводяться заходи щодо його затримання, - повідомив на брифінгу в УМВС перший заступник начальника УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Ігор Сав’юк.

Керівники «Плюс Банку» виявили ініціативу особисто зустрітися з працівниками міліції, які розкривали цей злочин, і подякувати їм за професійну роботу. На імпровізованому брифінгу голова ради банку Богдан Заріцький і голова правління банку Андрій Рязанцев вручили п’ятьом співробітникам карного розшуку і слідства грошові премії.

До слова, на початку минулого року в Івано-Франківську міліція викрила цілу злочинну групу, учасники якої скоювали подібні злочини, пов’язані з розбійними нападами на відділення банків.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області