друкувати


Останній етап чемпіонату з гірських гонок прийме Західна Україна

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-31 03:35:22

Любителі автоспорту західних областей України можуть готуватися до нової поїздки. Днями стало відомо, що кримський автоклуб відмовився приймати на півострові вирішальний, третій, етап чемпіонату України з «гори», яким мав відбутися 5-6 вересня.

Комітет гірських гонок України вирішив, що останній етап чемпіонату, як і два попередніх, прийме Західна Україна. Найнесподіванішим виявилися можливі місця гонки.

Попередньо етап має пройти 16-17 жовтня, а можливо й на останніх вихідних місяця (30-31 жовтня). Варіантів з місцем проведення, теж два, та ще й які: Ужоцький перевал на Львівщині, або центр Львова. Як повідомляє "Епідемія швидкості", трасою для підйому може стати дорога, що веде до Високого Замку в історичному центрі Львова. Підйом достатньо крутий, а дорога має багато поворотів.

Наразі хороші шанси на перемогу в чемпіонаті має прикарпатський гонщик Микола Ільницький з Кутів. На першому етапі він був другим у своєму класі і третім в абсолюті. Та на другому етапі, "Трембіті гірській", незважаючи на найкращий час, у своєму класі А4, він був єдиним представником. Тому наразі, після двох етапів він посідає все те ж друге місце і поступається Володимиру Петренку з Києва. Непогані шанси на нагороди має Роман Марцінковський з Надвірної. Наразі після двох етапів він четвертий у класі А2.

Джерело: sport.if.ua