друкувати


Вшосте проводиться Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-27 12:00:05

«Спорт для всіх єднає Україну!» – під такою назвою вже вшосте проводиться Всеукраїнська велоестафета. Основним завданням заходу, запевняють організатори, є необхідність об’єднання населення всіх регіонів України навколо ідеї єдності та прагнення до європейської інтеграції.

Велоестафета проходитиме за трьома маршрутами через АР Крим, всі області України та міста Київ і Севастополь. Під час перебування велоестафети в областях заплановано проведення масових спортивно-мистецьких заходів з метою пропаганди здорового способу життя та залучення широких верств населення до занять фізичною культурою і спортом.

По території Івано-Франківської області Всеукраїнська велоестафета пройде 1-2 вересня. Зі Снятина колона велосипедистів рухатиметься до Коломиї, звідти до Тисменицького району і о 18:00 учасники естафети прибудуть до пам’ятника Іванові Франку в нашому місті. Там запланована зустріч з керівництвом міста та області, а також цікава розважальна програма. Наступного дня, 2 вересня, велосипедисти вирушать далі.

Джерело: sport.if.ua