друкувати


На учнів Коломийщини чекають бездоганні класи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-26 02:45:01

Про загальноосвітні школи сіл Нижній Вербіж і Спас знають далеко за межами Коломийського району й області. Кажуть в народі, що краще один раз побачити, аніж сто раз почути.

Тож, 25 серпня 2010 року, в рамках засідання колегії головного управління освіти і науки України в Івано-Франківській області навчальні заклади Спасу і Нижнього Вербіжа відвідала делегація, очолювана заступником начальника Головного управління освіти обласної державної адміністрації Іваном Будзаком, у складі 19 осіб, яку зустріли заступник голови Коломийської райдержадміністрації Леся Білищак і в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Мирослав Бодейчук. Темою семінару була підготовка шкіл до нового навчального року.

За підсумками традиційного огляду-об’їзду Спаська і Нижньовербізька загальноосвітні школи визнані одними з найкраще підготовлених серед усіх шкіл області.

Учасники семінару вивчили досвід і напрацювання адміністрації школи, педагогічного активу, батьків. Учасники делегації запозичили досвід в обох селах. Зокрема, у Спасі є спеціально облаштований спортивний майданчик зі штучним покриття, а Нижній Вербіж здивував дитячим садочком і бездоганними класами. На підсумковій нараді обмінялися враженнями і думками.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА