друкувати


Артем Мілевський як мінімум до зими залишається у складі "Динамо"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-25 02:45:38

Нападник київського "Динамо" Артем Мілевський як мінімум до зими залишається у складі київської команди. Московський "Локомотив", який волів бачити нападника у своїх лавах, так і не звернувся до київського клубу з офіційною пропозицією.

А футбольний агент нападника Денис Лахтер вважає, що до закриття трансферного вікна переїзд Мілевського у Москву неможливий.

"Трансфер Мілевського - це енергоємний трансфер і за кілька днів його не здійснити. Необхідно провести переговори керівникам клубів, крім того, претендент повинен обговорити умови особистого контракту. На даний момент Артем знаходиться в Нідерландах, готується до матчу з "Аяксом". А часу до закриття трансферного вікна залишилося всього нічого", - сказав Лахтер.

Варто відзначити, що президент "залізничників" Ольга Смородська повідомила, що від "Локомотива" не варто очікувати трансферних новин на цьому тижні.

Сам Артем дивується від кількості чуток, які відправляють його в "Локомотив".

"Можу сказати, що з головним тренером "Локомотива" Юрієм Сьоміним тему мого майбутнього взагалі ніколи не обговорювали, із президентом "залізничників" Ольгою Смородською я і зовсім не знайомий, - сказав Мілевський. - Лише з Алієвим якийсь час розмовляли стосовно всіх цих публікацій. От і все, що є насправді".

Джерело: ТСН.ua