друкувати


Українська партія відзначила День Незалежності квітами і барабанним боєм

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-25 03:00:01

Барабанним боєм увірвались в меланхолію сонного Івано-Франківська активісти та прихильники Української партії, які в неділю 22 серпня провели урочисті заходи з нагоди відзначення 19-ї річниці з Дня проголошення Незалежності України.

Після короткого мітингу на площі біля пам’ятника Івану Франку, під час якого виступаючі – голова партії Ігор Насалик, лідер обласної організації Микола Семенюк та інші багато говорили про роль Дня Незалежності у становленні української нації, проблеми, з якими вимушено стикається наша країна на шляху розвитку державності та завдання Української партії в контексті майбутніх виборів.

По закінченні мітингу керівники партії поклали вінки до пам’ятника Каменяреві і кілька сотень прихильників структури під гучний барабанний бій рушили маршем вулицями обласного центру Прикарпаття. Маршрут походу проліг вулицями Січових Стрільців, Коновальця, Сорохтея та Чорновола. По мірі руху колони активісти партії здійснювали покладання квітів до пам’ятників Степану Бандері, Тарасу Шевченку та В’ячеславу Чорноволу.

Після цього на Вічевому майдані івано-франківцям та гостям міста було представлено святковий концерт за участю відомого на Прикарпатті співака Ярослава Крайника.

Автор: Сергій БІЛИЙ