друкувати


Працівники міліції півдня розшукували водія, який втік з місця ДТП

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-18 02:15:37

У Надвірнянському райвідділі міліції на Івано-Франківщині розпочато розслідування кримінальної справи, відкритої за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило заподіяння тяжких тілесних ушкоджень потерпілому. Один з учасників дорожньо-транспортної пригоди – 17-річний пішохід – після наїзду автомобіля перебуває в лікарні. Натомість водія автомобіля працівники міліції півдня розшукували, оскільки після аварії машина з місця пригоди зникла.

Як встановили правоохоронці, ДТП сталося близько 5-ої години ранку на дорозі в селі Саджавка. На місці наїзду працівники міліції виявили уламки дзеркала, яке найімовірніше могло бути на автомобілі «Опель». Припущення міліціонерів невдовзі підтвердилися. У лісовому масиві за околицею села був виявлений автомобіль «Опель-Омега» з пошкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди. Далі, як мовиться, було справою техніки.

В ході пошукових заходів в іншому селі було затримано 20-річного жителя Ланчина. Дізнавшись про те, що міліціонерам вже відомо про місце, ден він залишив машину, хлопець зізнався у тому, що справді був за її кермом цього ранку і мав пригоду з невідомим пішоходом. У разі якщо слідство встановить провину водія у наїзді на пішохода, то йому загрожує ув’язнення на строк від трьох до восьми років. Хай там як, навіть після того, що сталося на дорозі, водій мав би зупинитися і перейнятися долею збитої ним людини. Потерпілий пролежав на узбіччі без допомоги майже годину, поки його не помітила одна з мешканок села Саджавка і викликала лікарів та міліцію.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області