друкувати


20 лікарів-неврологів з Прикарпаття набирались в Трускавці досвіду

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-18 09:30:19

Два десятки лікарів-неврологів з Івано-Франківської області взяли участь у науково-практичній конференції «Соціально-економічні аспекти лікування черепно-мозкової травми», яку проводив професор кафедри неврології та нейрохірургії Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького Володимир Шевага.

В заході, який відбувався на базі міжнародної клініки відновного лікування в місті Трускавці на Львівщині, взяло участь близько 60 медиків з західних областей України. Вони мали змогу долучитись до передового досвіду у лікуванні черепно-мозкових травм, отримати додаткові знання і поділитись власними досягненнями, а також ознайомитись з роботою власне міжнародної клініки відновного лікування та інституту проблем медичної реабілітації, що функціонує при ній.

Як стверджує учасник конференції лікар-невролог Світлана Анохіна, клініка працює за Системою інтенсивної нейрофізіологічної реабілітації (СНІР), що дозволяє лікувати різні форми дитячого церебрального паралічу, а також хворих з вертеброгенними синдромами, наслідками черепно-мозкових травм, інсультів, політравм.

Автор: Сергій БІЛИЙ